Skip to content

She lost control &bowling…

14. december 2010

Joy Division’s gamle og rigtig cool nummer: She lost control, har min ven Spoek lavet en cover virsion af.. Synes at begge udgaver er rigtig rigtig cool.

Tirsdag aften og stadig ikke meget at fortælle om, Men nu er der snart juleferie og så burde der forhåbenligt at være sjovt. Så lige pt er det musikken i mit liv som fylder..

Det sidste stykke tid er gået med skole og slappe af, for at passe på mig selv. Livet kan nogen gange være noget rod, så derfor er det vigtigt at stoppe op og lige se hvad man har brug for.

Det sidste stykke tid i skolen op til juleferien, er der en masse projeketer som skal færdig laves, bla. en julekalender som vi laver i stort set alle fag, hvor vi skal bruge greensceen. Imorgen er det sidste dag, for at lave den færdig, så er rimlig stresset og skal sidde til sent i aften, for at få styr på de sidste ting med baggrunde, så den er klar til at blive færdig klippet imorgen.. Men der skal jo også være plads til sjov, i de sidste lektioner idag skulle vi ud og bowle og hvis der er noget som jeg ikke er god til, så er det at bowle. Lavede i stedet min egen fest ud af det, musik i ørene, danse rundt og bowling kuglen i hånden og så var der gang i det sjovt..

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: